Cine suntem si cum ne-a venit ideea

Suntem, ca si tine, pasionati de fotografie si am facut din asta una din principalele noastre preocupari in timpul liber. Daca initial ne-am exersat ochiul cu niste aparate point-and-shoot fara pretentii, ne-am dat seama destul de repede ca vroiam mai mult, asa ca am facut tot ce am putut pentru a trece la DSLR-uri.

Entuziasmul starnit de primele fotografii facute cu noile aparate, cu obiectivul din kit, s-a stins subit in momentul in care am avut ocazia de a folosi un obiectiv din seria L, imprumutat de la un prieten. A fost suficient ca sa ne dam seama cat de mult conteaza, pe langa aparat, si obiectivul, iar in scurt timp ne-am imbolnavit de boala numita: vreau mai multe obiective.

Dar, cum in Romania obiectivele nu se pot cumpara din prea multe locuri, iar cand le gasesti preturile iti taie rapid elanul, a trebuit sa ne descurcam altfel, respectiv sa incercam sa le imprumutam de la cunoscuti. Cum nu prea aveam ce da la schimb, iar putinii fotografi pe care-i cunosteam se dovedeau destul de reticenti in a-si imprumuta costisitoarele echipamente, ne-am dorit la un moment dat sa avem posibilitatea de a le inchiria, astfel incat la urmatoarea expeditie foto sa nu mai putem veni cu scuze de genul: ehei, dac-as fi avut eu cutare obiectiv.... (pentru ca, evident, talent si ochi de artist avem cu totii). Astfel a ap─ârut ideea de a porni aceasta afacere.

Ce oferim?

In momentul de fata oferim spre inchiriere unele dintre cele mai populare si performante obiective Canon si Nikon, aceastea fiind marcile cele mai preferate in randul fotografilor profesionisti dar si amatori.

Cum am ales obiectivele incluse in oferta:

  • am urmarit sa acoperim cat mai mult din plaja lungimilor focale, de la ultrawide la supertele;
  • ne-am orientat spre obiective mai populare, pe care ai putea dori sa le incerci inainte de a le cumpara, dar si spre obiective de top, pe care ti-ar placea sa le folosesti, desi nu te gandesti sa le cumperi prea curand. Totodata, am avut in vedere si obiective mai putin utilizate, pe care nu ai dori neaparat sa le ai tot timpul, dar ti-ar placea sa experimentezi cu ele (vezi fisheye-ul);
  • nu in ultimul rand, sunt obiectivele la care visam si noi.

Filozofia noastra:

Sa oferim obiective excelente, prin proceduri de inchiriere cat mai simple si la preturi accesibile.

Inchiriere in trei pasi simpli:

1 Comanzi pe e-mail sau completand formularul de comanda
2 Te contactam pentru confirmare si stabilirea detaliilor
3 Ne intalnim pentru semnarea contractului si livrarea obiectivului
detalii

Contacteaza-ne!

contact@inchiriereobiective.ro

YahooMessenger: foto.focus

 

ATENTIE: Poti solicita rezervarea unui obiectiv pentru o anumita perioada la adresa:

rezervare@inchiriereobiective.ro